Најголемиот трговски центар во Западна Македонија „ПАЛМА МОЛ“-Тетово се отвара наскоро!

Loading...

Новиот трговски центар “Палма Мол” кој се наоѓа пред самиот влез во Тетово, покрај автопатот, свечено ги отвора вратите за своите посетители на 30-ти овој месецНовиот трговски центар “Палма Мол” кој се наоѓа пред самиот влез во Тетово, покрај автопатот, свечено ги отвора вратите за своите посетители на 30-ти овој месец.
На свеченото отвoрање ќе се реализираат разновидни активности за сите посетители. Настанот е замислен како низа активности преку целиот ден, кој ќе финишира со централен преформанс во вечерните часови.
Гости на официјалното отворање ќе бидат и познатите музички ѕвезди Аделина и Сара Мејс, кој воедно се заштитни лица на кампањата на “Палма Мол”.

 
Новиот модерен трговски центар “Палма Мол” се простира на 32 000 м2 на 3 нивоа и истиот содржи голем број локали меѓу кои се модерни бутици од познати интернационални, регионални и локални брендови, голем салон за бела техника, супермаркет, ресторан и фаст фуд дел, игротека, кино и уште многу други места за забава на посетителите од сите возрасти.
Трговскиот центар располага со голем паркинг простор, кој ќе им го олесни пристапот до трговскиот центар на посетителите и истиот ке биде бесплатен.

 Новиот трговски центар “Палма Мол” кој се наоѓа пред самиот влез во Тетово, покрај автопатот, свечено ги отвора вратите за своите посет

loading...
Loading...