Најпатриотскиот статус на Фејсбук

Loading...

Нашиот премиер Никола Груевски вчера вечерта преку својот Фејсбук профил го изрази револтот против притисоците и повика сите граѓани да излезат на гласање и да покажат дека ова било и ќе остане Македонија. 
Овој статус се покажа како најлајкуванан и најкоментиран политички статус на Фејсбук. 
Нашиот премиер Никола Груевски вчера вечерта преку својот Фејсбук профил го изрази рев

loading...
Loading...