Најпопуларната чанта за 2013!

Кога познатите дами во текот на една година од целата понуда на безброј дизајнерски парчиња ќе се одлучат за еден особен асесоар, тогаш знаете дека станува збор за најпопуларниот моден додаток на годината.Таков случај оваа година  беше со чантата Сен Лорен Сак де жур, од која славните убавици не се одвојуваа поголемиот дел од годината. Иако кокетирале и со други дизајнерски имиња, чантата која верно ги следеше во сите нивни обврски сепак беше оваа Сен Лорен убавица, која веќе многумина ја споредија со култната Биркин Хермес чанта.
Својата верност прво ја покажаа Кејт Мос и Анџелина Џоли, постојани амбасадорки на брендот, а по нив, такви чанти си купија и Камерон Дијаз, Џесика Алба и Никол Ричи.
Инаку, овој модел доаѓа во три големини и безброј бои, а цената варира меѓу 1.790 и 2.250 евра.Таков случај оваа година  беше со чантата Сен Лорен Сак де жур, од која славните убавици не се одвојуваа поголемиот дел од годината. Иако коке

Пронајдете не на следниве мрежи: