НАЈПОТРЕСНА ФОТОГРАФИЈА ОД МАСАКРОТ ВО НИЦА: Очаен татко ги шири рацете откако дознава дека син му е мртов!

Фотографијата од татко, кој дознал дека синот (4) и сопругата загинале во масакрот во Ница, веројатно е една од најпотресните фотографии од овој крвав чин.Тахар Меџри со часови очајно се движел по Англиската променада, каде што се случил масакрот, барајќи го синот Килијан.
Но, наместо да го најде, му биле соопштени лоши вести
Скршен од болка, како што забележале фоторепортерите, тој ги шири рацете во воздух и викал во немоќ. Уште поголема трагедија е тоа што пред да му биде соопштено дека неговото четиригодишно синче е мртво, дознал дека и неговата сопруга загинала во нападот.
Тој ги кренал рацете во воздух и извикал: „Двајцата, двајцата“.
Меѓу жртвите на крвавиот напад во Ница има десетина деца, но и едно цело седумчлено семејство.
Тахар Меџри со часови очајно се движел по Англиската променада, каде што се случил масакрот, барајќи го синот Килијан.
Но, наместо да го на

Пронајдете не на следниве мрежи: