НАЈТАЖНАТА СЛИКА ДЕНЕС: Момчето кое не ја виде светлината на слободата

Loading...

Ова момче не ја виде свлетлината на слободата.Најтажната слика денеска е оваа на која крајбрежната стража го пронајде детенцето кое се удавило во налетот на бегалската криза. Ова момче не ја виде свлетлината на слободата. Водата го исфрли неговото тело откако паднало и се удавило бегајќи со неговите родители.Најтажната слика денеска е оваа на која крајбрежната стража го пронајде детенцето кое се удавило во налетот на бегалската криза. Ова момче не ја ви

loading...
Loading...