Најтажната слика на светот- Погледнете зошто лекарите се поклонија пред родителите и нивното бебе!

Loading...

Она што го гледате на сликата се последните моменти на родителите со нивното мало девојче.
И покрај жалот кој го чувствувале, родителите се

loading...
Loading...