Најтешко ми падна кога дознав дека Маринко е болен: Амиџиќ ЈА ОТВОРИ ДУШАТА 9 месеци по смртта на Маринко

Најтешко ми падна самиот момент кога дознав дека Маринко е болен…Најтешка емисија која Огнен Амиџиќ ја направи во својата кариера секако е специјалната емисија „Амиџи шоу“ работена по повод смртта на неговиот најголем пријател и колега, актерот Маринко Маџгаљ.
– Би било лудо да не се огласам на некој начин. Да сум можел нешто да кажам, би кажал тогаш. Маринко беше навистина специфичен, спојуваше неспоиви луѓе, сите го сакаа…Тоа е најмалку што можевме да направиме – рече огнен во емисијата „Премиера“.
– Најтешко ми падна самиот момент кога дознав дека Маринко е болен. Од јули 2015 година ја носев целата тежина и се тогаш ми беше бесмислено…- заклучи Амиџиќ, нерадо присетувајќи се на прераното губење на пријателот.
Погледнете што уште раскажа водителот од 1:25:55:Најтешка емисија која Огнен Амиџиќ ја направи во својата кариера секако е специјалната емисија „Амиџи шоу“ работена по повод смртта на

Пронајдете не на следниве мрежи: