Најубав можен подарок: Еве што доби синот на Сека од баба и дедо!

Loading...

Како што е познато, Сека Алексиќ роди син кој го доби името Јаков. Наследникот на пејачката доби бројни подароци, но најспецифичен е оној од баба и

loading...