Најубавата фотографија од мајка и новороденче: Се уште не прогледало, веќе знае да се гушка

Loading...

Оваа фотографија  со  сигурност ќе ви  го  стопи  срцето.Фотографија од мајка и  новороденче од едно холандско породилиште стана хит на интернет. Прво што ова новороденче сторило, било  да ја покаже својата благодарност и љубов кон својата мајка. А нели благодарноста најдобро  се искажува преку искрена прегратка.
Фотографија од мајка и  новороденче од едно холандско породилиште стана хит на интернет. Прво што ова новороденче сторило, било  да ја по

loading...