Најубавата жена на Југославија била изневерувана од својот сопруг… тажна приказна…

Некогаш најубавата жена на Југославија се заљуби, па горко се покаја. Сузана Жуниќ ја понесе титулата Мис Југославија во 1988 година, а ја освои познатиот фудбалер Игор Штимац. Наредните 19. години беа во брак, и многумина мислеа дека живеат бајка, но не беше така.
Тој постојано ја изневерувал и тоа била јавна тајна, а во јавност исплива и неговата афера со позната пејачка.
Сузана тогаш го остави, но и требаше многу да излезе од депресија.
Таа сега две години е во среќен брак со Дамир Милачиќ и е мајка на три деца.
Повеќе на тема тука: Сузана

Пронајдете не на следниве мрежи: