Најжешката Албанка од Македонија заздравува во домашна атмосфера

Loading...

Аделина заздравува во домашна атмосфера откако заврши во болница. Откако на Инстаграм ја сподели фотографијата како во моментот прима инфузија, младата пејчка беше преплавена со коментари во кои обожавателите и пријатели загрижено прашуваа што и се случи.
„Аделина сега е подобра и одмара. Имаше некои здравстени проблеми, но не би сакала да коментирам повеќе, за да не биде тоа извадено од контекс“, изјави нејзината мајка.
Таа ни откри дека младата пејачка во моментот заздравува во домашна атмосфера.
 
Извор: РепубликаОткако на Инстаграм ја сподели фотографијата како во моментот прима инфузија, младата пејчка беше преплавена со коментари во кои обожавателите и пр

loading...
Loading...