Намалени цени за четвртиот роденден на КупиКнига.мк

КупиКнига.мк, најголемата електронска книжарница во Македонија, го одбележува својот четврт роденден со голема роденденска акција. 40.000 наслови на македонски, албански, англиски и српски јазик ќе може да се нарачаат со 25% попуст. Акцијата ќе трае четири дена почнувајќи од 31-ри март се до 3-ри април. Во овој период читателите ќе можат да нарачуваат книги од најразлични жанрови.„Постоиме и се развиваме четири години благодарение на поддршката што ја добиваме од нашите читатели не само од Македонија, туку од целиот свет. За таа цел, сакаме да ги почестиме љубителите на пишаниот збор со „парче“ книги по намалени цени. Голема благодарност им изразуваме и на нашите соработници, издавачите, кои постојано се трудат да го збогатат фондот на книги со литература за разноврсни вкусови. Нашата цел, да овозможиме лесна, брза и едноставна достапност на книгите насекаде во светот продолжува да се развива и реализира и понатаму.“ – изјави Елена Јолевска, Продукт Менаџер на КупиКнига.мк.
Понудата на КупиКнига.мк брои повеќе од 47.000 книги на неколку јазици, класифицирани во посебни жанровски категории и подкатегории како: атласи и енциклопедии, белетристика, детски книги, речници, стручна литература, монографии и многу други специфицирани области. Книгите се нарачуваат по електронски пат и се испорачуваат и доставуваат на домашна адреса насекаде во Македонија и светот.„Постоиме и се развиваме четири години благодарение на поддршката што ја добиваме од нашите читатели не само од Македонија, туку од целиот св

Пронајдете не на следниве мрежи: