Наместо на љубовникот му испратила СМС на сопругот, па се самоубила

Гејл Крокер (46) од Британија која работела како полицајка, започнала љубовна врска со момче, иако е веќе во брак.Кога нејзиниот сопруг со кој била цели 30 години во брак отишол на службено патување, полицајката се состанала со својот колега, а потоа наместо да му прати СМС порака нему, по грешка му ја испратила на сопругот.
– Ти благодарам за прекрасната вечер. Би сакала ова да го правиме почесто, гласела пораката која полицајката ја пратила по грешка.
Кога сопругот се вратил дома, Британката му објаснила на сопругот дека го изневерила прв пат и дека тоа нема да се повтори. Таа го молела за прошка, а потоа утредента дознал дека си го одзела животот пиејќи голема количина на лекови.
– Таа беше мојот живот. Имавме планови. Ништо не беше толку вредно за да си го одземе животот. Без неа сум изгубен – изјавил нејзиниот сопруг скршен од болка.Кога нејзиниот сопруг со кој била цели 30 години во брак отишол на службено патување, полицајката се состанала со својот колега, а потоа наместо да

Пронајдете не на следниве мрежи: