НАМЕСТО НА СВАДБА КАЈ БРАТОТ, СЕ ЗАБАВУВАШЕ НА ЈАХТА: Емина Јаховиќ изненади многумина!

Loading...

Познатата пејачка Емина Јаховиќ Сандал не го испочитува сопствениот брат и не му отиде на свадба!Таа не се појави на свадбата на родениот брат Мирсад, кој вчера во Нови Пазар направи свадба и се заколна на вечна љубов со саканата, Душица Трниќ. Таа премина од православна вера во ислам за да се земат.
Додека нејзиниот брат го изговараше судбоносното ДА, Емина уживаше на јахта со своите пријателки и лудо се забавуваше.
– Таа остана бремена пред неколку месеци, решија да се земат, но неговите не го прифаќаа фактот што е православна, а нејзините што тој е муслиман. Таа за да се венча премина во ислам, вели извор.
Инаку, братот на Емина  е разведен, има три деца од претходниот брак.
Таа не се појави на свадбата на родениот брат Мирсад, кој вчера во Нови Пазар направи свадба и се заколна на вечна љубов со саканата, Душица Трниќ.

loading...