Ѝ намигнувал на Карлеуша за време на настапот во Ѕвездите на Гранд,а она што му го кажала е потполн хит!

Loading...

Неверојатно интересен дуел  во Ѕвездите на Гранд бил оној меѓу Армин Дедиќ и Ибро Бублин, двајца многу млади момци кои во  своите настапи ги освоија срцата на многумина.Армин ги извел песните „Полско  цвеќе“ и „Непознат  број“, а од жирито добил пет  гласови па морал во бараж.
Марија кажала дека многу  сака да го слуша Армин додека пее бидејќи одлично  го прави  тоа, но дека не блеснал како во минатиот настап. Она што  го обележало овој  дуел е моментот кога Армин ѝ намигнувал на Карлеуша при  изведување на песната „Непознат  број“.
„Армин, видов дека ми намигнуваш додека пееше па се прашувам што  ќе правиш на 29 години“, рекла ЈКАрмин ги извел песните „Полско  цвеќе“ и „Непознат  број“, а од жирито добил пет  гласови па морал во бараж.

loading...