Нападнат поранешниот маж на Гоца Тржан

Loading...

Неколку момци излетале од автомобил марка „мерцедец“ и во таа прилика му го скршиле носот на Иван Маринковиќ.Според се уште непотврдени информации Иван Маринковиќ, некогашен учесник во реалити шоуто „Фарма“ и поранешен сопруг на пејачката Гоца Тржан, денес бил нападнат на Теразија.
Неколку момци излетале од автомобил марка „мерцедец“ и во таа прилика му го скршиле носот.Според се уште непотврдени информации Иван Маринковиќ, некогашен учесник во реалити шоуто „Фарма“ и поранешен сопруг на пејачката Гоца

loading...
Loading...