Направила топчиња од фолија и ги ставила во машина за перење. И направила чудо!

Loading...

Доколку од вашата облека од машината за перење излегува многу електрицитет, пробајте го овој занимлив трик.Земете малку алуминиумска фолија, стиснете ја во топчиња и ставете ја во машината.
Видете како оваа снаодлива домаќинка се справува со електрицитетот од облеката, на многу интересен и необичен начин.
Видео:Земете малку алуминиумска фолија, стиснете ја во топчиња и ставете ја во машината.
Видете како оваа снаодлива домаќинка се справува со елек

loading...
Loading...