Направиле свадба на векот: Видео од првата свадба на Карлеуша

Loading...

Поминаа 13 години откако пејачката Јелена Карлеуша се заколнала на вечна љубов со Бојан Кариќ.Но, многу брзо после тоа тие се развеле.
Сопружниците биле во брак 4 месеци, а нивната свадба била прогласена за свадба на векот.
И Јелена и Бојан тргнале по својот пат и двајцата набрзо запловиле во нови брачни води.
Но, многу брзо после тоа тие се развеле.
Сопружниците биле во брак 4 месеци, а нивната свадба била прогласена за свадба на векот.
И

loading...