Напукнатата шофершајбна поправете ја без никакво трошење пари

Loading...

Чест проблем кој им се случува на многу возачи е пукање на предното стакло од автомобилот. Шофершајбните од автомобилите се многу чувствителни и често знаат да напукнат.
Свесни сме дека поправката може да биде многу скапа, но постои и многу поевтино решение!
Ви претставуваме едноставно и ефикасно решение, за кое нема да ви требаат многу пари. Во ова видео можете да погледнете за што точно се работи: 
Шофершајбните од автомобилите се многу чувствителни и често знаат да напукнат.
Свесни сме дека поправката може да биде многу скапа, но пост

loading...
Loading...