Нареди 66.000 чаши една до друга- Резултатот ќе ви го одземе здивот

Loading...

Нареди 66.000 чаши една до друга- Резултатот ќе ви го одземе здивот Ова видео покажува колку е голема човековата креативност. Ова момче нареди 66.000 чаши со вода, а кога ја одзумира камерата го доби ова…ќе се наежите од оваа убавина… 
Ова видео покажува колку е голема човековата креативност. Ова момче нареди 66.000 чаши со вода, а кога ја одзумира камерата го доби ова…ќе се нае

loading...
Loading...