Народот е свесен: Сé помал број граѓани доаѓаат да го слушнат Заев

Loading...

СДСМ не може по втор пат да ги измами кичевчани. На целиот македонски народ му станува јасно кој ги продава националните интереси и јасно порачува дека таквите политичари и партии нема да ја добијат довербата на 11-ти декември.Се’ помал број на граѓани доаѓаат на митинзите да го слушнат опозицискиот лидер Зоран Заев. По фијаското во Прилеп и вчерашното во Аеродром, македонските граѓани покажуваат дека сосема им е јасно кој тргува и ги продава националните интереси на државата.

Денешниот митинг на СДСМ во Кичево наиде на многу мал интерес кај граѓаните од овој град, кои ставија до знаење дека ја немаат заборавено погубната политика на СДСМ со територијалната поделба од 2004-та година и не ги оправдуваат новите игри на Заев и СДСМ за воведување на двојазичност на целата територија на Република Македонија, што ќе значи рекомпонирање и редефинирање на државата, односно нејзина федерализација и кантонизација.Се’ помал број на граѓани доаѓаат на митинзите да го слушнат опозицискиот лидер Зоран Заев. По фијаското во Прилеп и вчерашното во Аеродром,

loading...