НАСА ОБЈАВИ АЛАРМАНТНИ ФОТОГРАФИИ: Нешто се случува со сонцето!

НАСА ОБЈАВИ АЛАРМАНТНИ ФОТОГРАФИИ.еФакели биле забележани на површината на сонцето, а за нив се верува дека поради својата енергија може да ги оштетат радио врските, но и многу повеќе од тоа. 
НАСА снимила дури 3 експлозии кои сериозно ги загрижиле, затоа што испуштаа зраци кои може со својата радијација да го уништат човештвото. 
За сега се верува дека овие зраци не може да поминат преку Земјената атмосфера. 
Ќе видиме што ќе се случува во идинина. еФакели биле забележани на површината на сонцето, а за нив се верува дека поради својата енергија може да ги оштетат радио врските, но и мног

Пронајдете не на следниве мрежи: