Нашиот кошаркар ќе се ЖЕНИ!

Loading...

Македонскиот кошаркарски репрезентативец Дамјан Стојановски ја побара својата девојка за жена.Неговата идна сопруга е убавата Емилија Палашева, која пред некоја минута објави фотографија од интимниот момент.
Ливчиња од ружи во форма на срце, свеќи и едно огромно „да“ за Дамјан Стојановски.

Им посакуваме многу среќа во понатамошниот живот.Неговата идна сопруга е убавата Емилија Палашева, која пред некоја минута објави фотографија од интимниот момент.
Ливчиња од ружи во форма

loading...