Настана хаос и тоа заради Карлеуша! Раста спиел во студиото, откако Ана го исфрлила од станот

Loading...

Откако дозна дека нејзиниот сопруг Раста закажал заеднички настап со Јелена Карлеуша, српската пејачка Ана Николиќ го исфрлила од станот.Таа наводно не е во добри односи со Јелена, па затоа полудела кога слушнала што направил Раста.

После расправијата Раста, преспиел во студиото, а неколку дена подоцна страстите се намалиле и тие двајца се во одлични односи.Таа наводно не е во добри односи со Јелена, па затоа полудела кога слушнала што направил Раста.

loading...