Наталија Славева го препеа македонскиот евергрин „Свирете ја зајди зајди“

Loading...

Младата пејачка Наталија Славева го препеа македонскиот евергрин „Свирете ја зајди зајди“ на нашата позната пејачка Олгица Христовска. Преработката ја направи нејзиниот колега Виктор Апостоловски во неговото студио.„Оваа песна е една од најпознатите песни што победиле на нашиот најпознат фестивал Макфест. Песната буди силни емоции и мене ми беше огромно задоволство да ја препеам и повторно ја вратам на македонската музичка сцена. Верувам дека оваа преработка ќе им се допадне на сите музички фанови и заедно ќе продолжиме да ја негуваме македонската забавна евергрин музика“ изјави Наталија Славева.
Видеото го изработи тимот на продукцијата Tivius кое беше снимено во вила на Тиквешко езеро.„Оваа песна е една од најпознатите песни што победиле на нашиот најпознат фестивал Макфест. Песната буди силни емоции и мене ми беш

loading...