Наташа Беквалац го откри полот на бебето

Loading...

Наташа Беквалац или како што ја нарекуваат многумина, Барбиката од Нови Сад, ќе стане мајка по втор пат, а принова чека со своето сегашно момче Лука.Наташа која веќе има два брака и веридба зад себе, ја има ќеркичката Хана од првиот брак, а сега очекува уште едно девојче.
Таа за пет месеци ќе роди женско бебенце, а откри со розеви балони на Инстаграм.Наташа која веќе има два брака и веридба зад себе, ја има ќеркичката Хана од првиот брак, а сега очекува уште едно девојче.
Таа за пет месе

loading...