Наташа Беквалац и Влада Вуксановиќ уживаат на Тајланд

Loading...

Српската пејачка и нејзиното момче, манекенот Владимир Вуксановиќ споделија фотографии на „Инстаграм“ од Тајланд каде парот моментално се одмара. Со обѕир на тоа дека овој пар е на мета на медиумите поради нивната турбулентна врска, Наташа и Влада решија да побегнат од окото на јавноста на далечниот Тајланд за да се посветат еден на друг.

Судејќи по фотографиите одлично си поминуваат. 

Со обѕир на тоа дека овој пар е на мета на медиумите поради нивната турбулентна врска, Наташа и Влада решија да побегнат од окото на јавноста на да

loading...
Loading...