Наташа Беквалац може да заврши во затвор?!

Loading...

Наташа Беквалац може да се соочи со голема казна, бидејќи не плаќала паркинг во Белград.„Паркинг сервис“ во Белград по извршената истрага реши да покрене постапка против познатата српска пејачка Наташа Беквалац поради неплаќање на паркинг место. 
Според извештаите на „Паркинг сервисот“ Наташа е долго време нема плаќано паркинг, а според пресметиките таа должи околу 17.360 динари. 
Повеќе на TZM.mk„Паркинг сервис“ во Белград по извршената истрага реши да покрене постапка против познатата српска пејачка Наташа Беквалац поради непла

loading...
Loading...