Наташа Беквалац повторно ПЛАЧЕШЕ додека ја пееше „Поново“

Loading...

Наташа Беквалац (33) во саботата настапувала на „Балот на грозјето“. Покрај тоа што блескала во црн чипкан фустан, пејачката успеала и да се расплаче.Наташа беше гостинка на 57-то издание на манифестацијата во Вршац. Пеела пред неколку илјади луѓе а кога на ред дошла песната „Поново“ пејачката не можела да ги сопре солзите. – Песната ми предизвика солзи, едноставно и се препуштив, а како што беше прекрасна публиката, солзите беа неминовни – вели пејачката. 
Изгледа дека оваа песна е фатална за популарната пејачка. Имено Наташа на истата песна плачеше и кога настапуваше и на пречекот на оваа година во Нови Сад.
Тогаш рече дека ја погодила тоа што пеела во својот роден град пред луѓето кои добро ги познава.
Инаку, Наташа, на последниот настап во Вршац, се симна од бината, бакна неколку од најжестоките фанови.
Тука можете да прочитате кој е ЕДИНСТВЕНИОТ СПОНЗОР на Наташа Беквалац.
А на следниот ЛИНК погледнете ги фотографиите кои Наташа ги објави, а секоја друга би ги сокрила…- Песната ми предизвика солзи, едноставно и се препуштив, а како што беше прекрасна публиката, солзите беа неминовни – вели пејачката. 

loading...
Loading...