Наташа Беквалац се разведува! Еве зошто

Детали околу  разводот на популарната пејачка Наташа Беквалац.Популарната пејачка Наташа Бкевалац, по две години брак се разведува од Љубе Јовановиќ, поради сомнеж дека ја изневерувал.
Пејачката со месеци, од повеќе страни добивала информации дека нејзиниот сопруг тајно се состанува со една девојка, па на крајот од него побарала да го напушти нејзиниот стан.Популарната пејачка Наташа Бкевалац, по две години брак се разведува од Љубе Јовановиќ, поради сомнеж дека ја изневерувал.
Пејачката со мес

Пронајдете не на следниве мрежи: