Наташа Беквалац згрозена: Погледнете што ја вознемири пејачката…

Loading...

Наташа Беквалац згрозена. Беквалац извесно време помина на Тајланд, каде што реши да се одмори и опушти. 
Но, на своите фанови на социјалните мрежи реши да им се пожали дека е згрозена и вознемирена. 

 
Имено, пејачката била згрозена од начинот на тетовирање.
Па ја објви фотографијава, поф која напиша „Со ова тетовираат?“…

Сепак ја искористи можноста и на своите фанови да им каже дека местото е прекрасно и дека навистина ужива. 
„Природата е како во рајот, но некои делови како улиците и слично се ужасни“ напиша таа. Беквалац извесно време помина на Тајланд, каде што реши да се одмори и опушти. 
Но, на своите фанови на социјалните мрежи реши да им с

loading...
Loading...