Науката одлучи- Еве кој ја има најсовршената насмевка!

Loading...

Поп ѕвездата Шери Кол е навистина атрактивна, но дали е и совршена?
Нејзината насмевка е!- вели Др. Давид Холмес . 
Според нег

loading...
Loading...