Наум Петрески ја кажа вистината за сообраќајката во Охрид

Loading...

Наум Петрески пред две вечери предизвика сообраќајна несреќа во Охрид.Несреќата во која уествувал пејачот Наум Петрески се случила на патот Охрид-Струга. 

Тој проговори за несреќата и ја кажа целата вистина како се случила. 

 
„Тоа и не беше несреќа. Само се закачив со друг автомобил и, за среќа, се е во ред. Некои медиуми објавиле дека сум избегал од местото на несреќата, а тоа не е така. Бев во полиција во Струга каде што потпишав записник. Тоа е, од мравка, слон се прави кај нас“, изјави фолкерот за веснико Вечер, откривајќи дека и тој и другиот возач поминале без повреди, а штетата на автомобилите е минимална. 
Фолкерот инаку во моментов е во Струга, каде е во посета на ќерките кои ги има од првиот брак.Несреќата во која уествувал пејачот Наум Петрески се случила на патот Охрид-Струга. 

loading...
Loading...