НАВИСТИНА ПРЕТЕРА: Маја Николиќ откри одвратен детаљ во врска со Станија!

Loading...

Според зборовите на пејачката Маја Николиќ, старлетата Станија Добројевиќ и не е толку совршена.Секојдневното спомнување на Станија Добројевиќ во негативен контекст толку стана очигледно, што гледачите на „Фарма“ не знаат дали да се смеат или да плачат.
Пејачката не штеди на погрдни зборови наменети за Станија, а таа изнела и еден детаљ во кој е тешко да се поверува:
„Глупава е и смрди. Кога ќе помине покрај мене чувствувам како смрди“ – во еден момент во рекла на Кристијан Голубовиќ.Секојдневното спомнување на Станија Добројевиќ во негативен контекст толку стана очигледно, што гледачите на „Фарма“ не знаат дали да с

loading...
Loading...