Не дозволувајте да ве лажат: Овие 7 факти покажуваат дали сте добри во креветот!

Loading...

Ако сте самоуверени, го сослушувате партнерот и уживате со него тогаш тука нема никаква грешка- вие сте добри во креветот!Многу секс не значи и многу добар секс.
Погледнете ја листата на 7 работи кои јасно откриваат дали сте добри во креветот.
 

-Чуствувате поврзаност со партнерот
– Самоуверени сте
– Не сте монотони
– Не ги брзате работите
– Не пропуштате прилика за секс
– Разиграни сте во креветотМногу секс не значи и многу добар секс.
Погледнете ја листата на 7 работи кои јасно откриваат дали сте добри во креветот.
 

loading...
Loading...