Не е нормална: Маца Дискреција му порача на сопругот на убиената Јелена Марјановиќ да…

Loading...

По веста дека Зоран Марјановиќ, сопругот на убиената пејачка, влегува во ријалити шоуто „Парови“, се крена огромна прашина.Маца Дискреција е поранешен учесник во ова шоу и без влакна на јазикот откри зошто би сакала да го види Зоран на малите екрани.
-Јас сигурно нема да влезам повторно во ријалити, а Зоран сигурно не е убиецот. Дури и да е, на „Парови“ им треба еден таков. Сите нека ги испоубие – порачала Маца.
Мислењата околу неговото појавување на телевизија се поделени, но сосема е сигурно дека многу ќе се дознае за неговите карактерни особини ако јавноста преку ријалити успее да донесе впечатоци за него на сосема поинаков начин од оној на кој се претставува во медиумите, дури и во некои беше прогласен за убиец на пејачката Јелена Марјановиќ.Маца Дискреција е поранешен учесник во ова шоу и без влакна на јазикот откри зошто би сакала да го види Зоран на малите екрани.
-Јас сигурн

loading...