Не излегува од мода: Меркел штеди и носи иста туника веќе 18 години

Во текот на годините менувала фризури и накит, но една туника ја следи германската канцеларка веќе 18 години. Очигледно не може да излезе од тренд

Пронајдете не на следниве мрежи: