Не личи на себе: Денес вистинска убавица, а погледнете како изгледала на почетокот на кариерата

Loading...

Јелена Костов е една од најубавите пејачки на естрадата, но  во однос на почетокот на кариерата значително се променила.Имено, кога пред осум години се појавила на естрадното небо, Јелена имала темна и виткана коса, што воопшто не личи на нејзиниот денешен изглед.
Јелена денес е верена за Миљан Вуковиќ и со нетрпение очекува  да се оствари во улога на мајка.
На следната страна погледнете како изгледала оваа пејачка пред 8 години.

 

 Имено, кога пред осум години се појавила на естрадното небо, Јелена имала темна и виткана коса, што воопшто не личи на нејзиниот денешен изглед.

loading...
Loading...