НЕ МОЖЕ ДА ЈА ПРЕБОЛИ: Маша и Вељко фатени како се бакнуваат!

Loading...

Фотографијата говори повеќе од илјада зборови…Судејќи по најновите фотографии кои осамнаа на Фејсбук, тие двајца се повторно заедно, а во понеделникот биле видени во белградска кафеана, каде пред сите разменувале нежности.
Вељко, од Инстаграм ги избришал сите заеднички фотографии со досегашната девојка Тамара Божиќ, што бил јасен знак дека веќе му е поранешна девојка.
Маша е повторно актуелна.
Погледнете на следната страна колку се вљубени!

Судејќи по најновите фотографии кои осамнаа на Фејсбук, тие двајца се повторно заедно, а во понеделникот биле видени во белградска кафеана, каде пр

loading...
Loading...