Не остана должна: Вера Јанковиќ ЖЕСТОКО МУ ОДГОВОРИ на Копров!

Loading...

Голем скандал на Охрид фест. Водителката Вера Јанковиќ обвини дека си заминала без хонорар, а Копров ја обвини Вера за многу грешки при водењето на фестивалот.Според директорот, Вера направила катастрофални грешки – пропуштила 4 членови на жири комисијата и прогласила погрешен победник.
На ова водителката жестоко одговори преку својот Фејсбук профил:
„Сѐ ќе прифатам драги мои од изјавеното, СЀ!!!! Само едно НЕ!!!А бе ДЕНАР немам земено од т.н. фестивал!!! ДЕНАР! Копров, паднаа маските. ТОЛКУ.
П.С. во коментар ви приложувам како изгледа извештај за награди кои јас треба да ги прочитам!!!! И ги прочитав за беља!!!
АРНО АМА во приложеново никаде не ми стои име на стручно жири??!!!! Како да го прочитам? :)))“.
На нејзиниот профил ќе имате можност да го прочитате рачно напишаниот извештај за наградите.
Според директорот, Вера направила катастрофални грешки – пропуштила 4 членови на жири комисијата и прогласила погрешен победник.
На ова вод

loading...
Loading...