Не престанува да пие откако го остави сопругата!

Loading...

Познатиот пејач Робин Тин не се чувствува добро откако се разведе од сопругата Пола Патон.Флертуваше со други жени, со неколку од нив беше и сликан како разменуваат нежности, па затоа неговата сопруга и актерка Пола Патон одлучи да го напушти. Иако изгледа дека ужива сега во самостојноста, бидејќи секоја вечер бил забележан во некој нов ноќен клуб, еден извор кажува дека не изгледа се сјајно.
„Робин не престанува да пие откако го остави Пола. Така пробува да ја залечи празнината, која љубовта на неговиот живот ја остави со себе“ – изјавил изворот.
Тик е последен пат виден на излегување со Леонардно ди Каприо, но и покрај добрата забава, пејачит не бил заинтересиран за други жени. Изворот тврди дека Тик е познат како човек кој е опкружен со многу женски.
„Цела ноќ ја поминува со чаша во раката. Иако на неговата маса седат многу убави жени, тој се држи на страна и е многу депресивен“.
Пола е љубов на Робин уште од средно училиште и го имаат 4-годишен син.  Флертуваше со други жени, со неколку од нив беше и сликан како разменуваат нежности, па затоа неговата сопруга и актерка Пола Патон одлучи да го на

loading...
Loading...