НЕ ПРОПУШТАЈТЕ: Петок,5 јуни, Dj Spiros Madmanidis во Summer Club Privilege!

Loading...

Скопјани, како и досега, така и овој викенд не ја пропуштајте најдобрата забава во градот!Со задоволство имаме чест да ве известиме дека традицијата на екстра забави продолжува во најдобриот клуб PRIVILEGE!
Овоj петок за прв пат во Скопје во SUMMER CLUB PRIVILEGE ќе имате можност да уживате во музиката на Spiros Madmanidis – The Mister Dj- от кој е „виновник“ за НАЈДОБРИТЕ ЗАБАВИ на грчките острови, во придружба со нашата диџејка Марга Сол!
Урбаната забава ќе се одржи на 5 јуни, точно на полноќ. Емоции адреналин, добра музика и целовечерно уживање е токму она што ќе можат да го видат и почувствуваат сите посетители и присутни во петок.
Не пропуштајте, бидете таму!Со задоволство имаме чест да ве известиме дека традицијата на екстра забави продолжува во најдобриот клуб PRIVILEGE!
Овоj

loading...
Loading...