Не се баш слични: Погледнете како изгледа сестрата на Меланија Трамп

Loading...

Додека нејзиниот сопруг ги обавува претседателските должности, Меланија Трамп се повеќе се дружи со нејзината сестра Инес Кнаус, која исто така живее во Њу Јорк.За сестрата на Меланија малку се знае, освен дека живее во луксузен двособен стан на Парк Авенија, чиј сопственик е Трамп и дека е уметник.
-Тие се многу блиски,Инес е многу љубезна и креативна личност – изјавија блиски извори.
Инес со јавноста комуницира само по пат на својот Фејсбук профил, на кој повеќе зборува за својата сестра отколку за себе. Обете ја напуштиле Словенија и заминале во Милано, каде што Меланија работела како манекенка, а Инес се обидела да се пробие како моден дизајнер.
-Инес не е како другите девојки кои се однесуваат како кралици. Таа е навистина љубезна и зрела – изјави еден паришки фотограф.
Њу Јорк пишува дека Инес е многу заштитнички настроена према помалата сестра па силно ја бранеше кога се појавиле приказни за мажите со кои Меланија била во врска. За сестрата на Меланија малку се знае, освен дека живее во луксузен двособен стан на Парк Авенија, чиј сопственик е Трамп и дека е уметник.

loading...