НЕ СЕ ШЕГУВАМЕ: Ова се најодвратните 18 слики кои интернетот има да ви ги понуди!

Loading...

Ова е тоа што интернетот го чува и е апсолутно грозно. Нека ви е со среќа додека гледате.Нема кој веќе не е на интернет. Скоро сите секојдневно прикачуваат фотографии и видео снимки од најдобрите но и најстрашните моменти од животот. Овој пат не се занимаваме со тие убавите работи – напротив…
Ова е тоа што интернетот го чува и е апсолутно грозно. Нека ви е со среќа додека гледате.
1. Болка

2. О Боже… Ауч!

3. Ве молам нека престане!

4. Што ќе кажете за оваа рендгенска снимка?

5. Премногу флексибилно?

6. Без зборови

7. Ако некогаш ве интересирало како изгледа блокирана солза…Еве!

8. Веднаш се враќам, само да го вратам коленото на свое место!

9. Исеченица од хартија…Ауу!

10. О, зошто?

11. Па колку ова боли?

12. Овој грч на мускул е најстрашниот кој сте го виделе.

13. Уште сте тука?

14. Дали можете да го издржите овој болен момент во „Сунѓерот Боб“? Бидејќи ние не можеме

15. Не не не не не не……Ова веројатно не се случило!

16. Се уште не ја исклучивте страницата? Вистина?

17. Не сакаме ниту да знаеме!

18. Ако од ова не ви се заврти во глава вие сте чудаци!
Нема кој веќе не е на интернет. Скоро сите секојдневно прикачуваат фотографии и видео снимки од најдобрите но и најстрашните моменти од животот. Ов

loading...
Loading...