Не се спуштајте толку ниско: Работи што не смеете да ги толерирате во врска!

Во љубовта и војната се е дозволено, но до одреден степен. Прашање на честа е до која граница ќе толерирате, па поради тоа бидете внимателниПостојат стандарди кои никогаш не треба да се спуштат за никого:
1. Прв третман
За вашите очекувања дека човекот на вашиот живот треба да ве третира како принцеза, е една од работите за кои не постои компромис. Се разбира, животот не е бајка, но вас треба да ве третира како најскапоцена жена во неговиот живот, без разлика на се.
 2. Придонесување за заедницата
За жал, колку што ние сакаме да бидеме оптимисти, и да носиме розови очила, сепак сте свесни за ситуацијата околу вас. Тоа е во ред , ако тој во моментов не работи, но барем да се обидува да најде работа или да следи огласи, нели? Сè е во ред, ако тоа и помага на вашата врска .
3. Изневерување
Ако тој ве изневерува, не се преправајте дека се е во ред и дека ви е удобно во своја кожа и да си мислите дека сите мажи се такви. Изневерувањето никогаш не е прифатливо, ниту чувството на безвредност.
4. Физички атрактивноста
Никој не вели дека треба да го пронајдете најубавиот на планетата, но кој и да е ваш избраник мора да ви биде физички привлечен. Ако меѓу вас постои хемија, тој ќе биде добар за вас, но сепак дајте му дознаење дека битна е физичката атрактивност. Вие ќе излегувате заедно и не треба да се чувствувате лошо додека го држите за рака. 

 
5. Заедничките интереси
Спротивностите привлекуваат? Точно, но само на краток рок. Ако двајцата се разликувате во сè, тешко е да се изгради нормален однос. Ова не значи дека треба да најдете некој идентичен на себе, туку дека треба да имате барем неколку заеднички интереси.
6. Среќа
Тој може да ви обезбеди љубов, дом, мир, но не и среќа и сето тоа е еднакво на нула. Целта на животот е да бидеме среќни во него нели?Постојат стандарди кои никогаш не треба да се спуштат за никого:
1. Прв третман
За вашите очекувања дека човекот на вашиот живот тр

Пронајдете не на следниве мрежи: