Не смеела да има момче и по 16 години

Loading...

Познатата пејачка Ријана открила дека мајка и, додека уште била тинејџерка, и забранувала да се забавува со момчиња. Тоа не и сметало…Сите сме добро упатени во нејзината поранешна турбулентна врска со раперот Крис Браун, но и шпекулациите за врската со Дрејк, меѓутоа додека била тинејџерка Ријана, не можело да биде така.
Пејачката открила како мајка и и бранела да има момче, се додека не биде постара.
Ријана вели дека тоа не и сметало, бидејќи момчињата и онака многу не ја загледувале. Вели дека во тоа време била „рамна како даска“ и дека кожата од бројните убоди од комарци и изгледала непривлечно.
„Не смеев да имам момче. Кога наполнив 13 години, мајка ми ми рече дека смеам да имам момче дури кога ќе наполнам 16, а кога наполнив 16, мајка ми рече дека границата се поместила – ништо пред 40“, рекла Ријана низ смеа. Сите сме добро упатени во нејзината поранешна турбулентна врска со раперот Крис Браун, но и шпекулациите за врската со Дрејк, меѓутоа додека била т

loading...
Loading...