„Не сте свесни колку се радувам што доаѓам во Македонија“

Loading...

Даниел Кајмаковски утрово тргна за Македонија за да почнат со подготовките за концертот предвиден за Богојавление Водици во Охрид заедно со својот ментор Жељко Јоксимовиќ. Македонскиот претставник на Икс Фактор Даниел Кајмаковски ќе биде гостин на концертот на Жељко Јоксимовиќ кој ќе се одржи во спортската сала „Билјанини извори“. 
На последната Гала вечер, неговиот ментор Жељко Јоксимовиќ бараше од него да се извини што не гостувал на концертот во Нови Сад, со ветување дека тоа нема да биде случај со оној за Водици во Охрид. Даниел на својата официјална страна на Фејсбук напиша дека се радува што доаѓа во својата родна Македонија. Македонскиот претставник на Икс Фактор Даниел Кајмаковски ќе биде гостин на концертот на Жељко Јоксимовиќ кој ќе се одржи во спортската сала &bdquo

loading...
Loading...