Не запира лошата среќа за момчето од „Сам дома“

Loading...

Момчето од „Сам дома“ го погоди уште една трагедија. Макалеј Калкин познат по улогата во филмот „Сам дома“, го погоди уште една семејна трагедија.
Неговиот татко Кит (69) имал срцев удар и сега е на интензивна нега. Состојбата не му е добра и се наоѓа во животна опасност, бидејќи изгубил поголем дел од моторичките функции.
На Макалеј Калкин како да не запра периодот на лоша среќа. Тој не одговара на повиците од медиумите и не дава никаква изјава за состојбата на татко си. Макалеј Калкин познат по улогата во филмот „Сам дома“, го погоди уште една семејна трагедија.
Неговиот татко Кит (69) имал срце

loading...
Loading...