Неа ретко можете да ја видите: Има 19 години и е вистинска убавица, вака изгледа ќерката на Халид Муслимовиќ!

Познатиот  босански пејач Халид Муслимовиќ и  неговата сопруга Аделиса имаат  веќе возрасни  деца, кои  ретко  можеме

Пронајдете не на следниве мрежи: