НЕДА БЕСНА КАКО РИС: „Срам да ви е, најдовте да ја изиграте една Неда“

Loading...

„Излета од студиото како фурија. Иако колегите се обиделе да ја запрат и да и објаснат дека снимањето сеуште не е готово, на Неда не и ни паднало на памет да се врати на сцената. Баш беше разочарана“- рекол изворот кој присуствувал на полуфиналето на емисијата на натпреварувањето „Твоето лице звучи познато“.Кога и соопштиле дека сепак не се пласирала понатаму во бекстејџот настанало хаос.
„Неда беше бесна како рис! Излета од студиото како фурија. Иако колегите се обидоа да ја сопрат и да и објаснат дека снимањето не е готово на Неда не и ни падна на памет да се врати на сцената. Баш беше разочарана.Прокоментира дека е грдо што така ја понижуваат на сцената, најпрвин ја повикуваат како финалистка а потоа и кажуваат дека нема место во финалето. Тогаш викна на цел глас- „Срам да ви е, една Неда сте нашле ја играте“- пренесол изворот од лице место и продолжил…
„Не и беше сеедно кога виде колкав број на гласови добила од гледачите. Тука ништо не е претерано да се коментира но по нејзиниот израз на лицето и ставот се видело дека не и е баш по волја и дека имала многу работи да каже. Неда не сакала да се договара со организаторите околу финалната вечер кога требало да се појави во ревијалниот дел и да изведе една имитација.Најверојатно до крајот ќе успеат да ја намолат да учествува и да се сети на договорот во кој јасно стојат некои работи кои морат да се испочитуваат за да не би морала да плаќа пенали“-навел тој.  Кога и соопштиле дека сепак не се пласирала понатаму во бекстејџот настанало хаос.
„Неда беше бесна како рис! Излета од студиото како

loading...
Loading...